Organizujete druženje kod kuće? Evo kakvu hranu možete da pripremite - ili naručite!


Ishrana


Ukoliko se još uvek ne osećate dovoljno komforno da izlazite kao nekada, i dalje imate mogućnost da uživate i družite se - samo kod kuće. Kućne zabave su i dalje popularne i sasvim u redu, iako smo toliko vremena proveli zatvoreni u svoja četiri zida, a zapravo su i najbolje rešenje jer su skroz opuštene, a sva pravila diktirate vi kao domaćini. 


Predlažemo vam da naredni vikend iskoristite da okupite svoje društvo i zabavite se kao nekada, a kako biste se pokazali kao dobri domaćini, dobro razmislite o posluženju. Da, atmosfera je važna, kao i dobra muzika i piće, ali nikako ne smemo zaboraviti hranu - bez punog stomaka na kraju krajeva kod našeg naroda nema dobro provoda!


Za ove recepte su vam potrebni samo odgovarajući tiganji i malo veštine


Ukoliko želite da se oprobate u ulozi kuvara, predlažemo vam da isprobate neke jednostavne recepte za jela iz tiganja koja se spremaju brzo i lako, a ukus je provereno dobar. Odgovarajući tiganji, malo veštine i mašte i bez mnogo muke možete pripremiti posluženje za svoje goste. 


Naši omiljeni recepti uključuju sastojke koje verovatno već imate u svojim domovima, zbog čega i tvrdimo da će vam za njihovu pripremu trebati samo odgovarajući tiganji - manji, veći, gril... U njih spadaju palačinke, slane i slatke sa nadevom prema ukusu, zatim neobičan a jako ukusan omlet sa jabukama, grilovana pastrmka sa medom, kineski ručak iz tiganja sa povrćem, čili, fritata ili uvek omiljena pica iz tiganja. Toliko je (ukusnih) izbora, samo je potrebno da pustite mašti na volju i prepustite se eksperimentisanju sa sastojcima koje imate. Vaši gosti će sigurno biti oduševljeni, ali i raspoloženi da isprobaju nešto novo!


Ukoliko ipak ne želite da kuvate, tu je dostava hrane Beograd


Sasvim nam je razumljivo i ukoliko ne želite da kuvate i lakše vam je da naručite hranu kako biste mogli da se posvetite nekim drugim detaljima. Dostava hrane Beograd je u tom slučaju pravi izbor za vas. Jedini problem u ovom slučaju je pitanje - šta naručiti? Ukoliko okupljate veće društvo, bilo bi dobro da ispoštujete svačiji ukus i obezbedite svakome izbor. Pretraživanjem “dostava hrane Beograd” pronaći ćete mnogo restorana koji dostavljaju hranu, a poseduju bogate menije na kojima će svako od vaših gostiju pronaći ono što je po njegovom ukusu. Dostava hrane Beograd naročito će vam biti od koristi ukoliko vam se jedu jela koja ne umete baš sami da spremite, kao što su suši, burito i nešto tako slično, za naše podneblje komplikovanije za pripremu. Imajte na umu da će pretraga “dostava hrane Beograd” izlistati mnogo rezultata, od kojih će pri vrhu sigurno biti oni bolji i popularniji restorani sa kojima nema greške, ali ukoliko želite da isprobate nešto novo i drugačije, prelostajte još neku stranu pretrage “dostava hrane Beograd”. Ipak, vodite računa o tome da ne naletite na restoran koji zapravo nije tako dobar i kvalitetan - sa hranom se ipak ne treba igrati!


Nakon što ste rešili pitanje hrane, pređite na piće. Za potpun ugođaj, idealno bi bilo da hranu uklopite sa pićem, te vodite računa šta kombinujete sa čim -  ne ide baš svako piće uz baš svaku hranu. Napravite najbolji spoj, za najbolji efekat.






Srodni tekstovi:


Kako odabrati najbolja kolica za bebe?

Da li jedva čekate da svojoj bebi pokažete svet? Pronađite najbolja kolica za bebe koja će vam savr&...

Detaljnije

Kako čajevi mogu da pomognu, kada je regulisanje šećera u krvi u pitanju?

Čajevi su popularan i prirodan način za održavanje opšteg zdravlja i blagostanja. Pored toga,...

Detaljnije

Kako da reagujemo na bol u grudima?

Bol u grudima jedan je od najneprijatnijih bolova koje možemo da osetimo. Čak i kada nije jak, takav...

Detaljnije

Nedostaje vam zub? Nudimo rešenje za blistav osmeh!

Najteža situacija u stomatologiji je kada se dođe u stanje da je neophodno vađenje zuba. Ipak, ni to...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS