Tri olakšavajuće okolnosti koje će vam pomoći da smršate


Ishrana


U modernom vremenu svi govore o zdravoj hrani i ako ste na društvenim mrežama, sigurno ste usled brojih postova fitnes gurua pomislili kako je vreme da i vi predjete na zdravu hranu. Elem, dobro bi bilo ako ste pomislili da promenite vaš život zbog vas, a ne zbog drugih ljudi. Imamo nekoliko predloga za vas, koji će vam sigurno pomoći na tom vašem putu. Volju sigurno imate, a sada je potrebna samo još neka ideja i malo motivacije.

Zdravu hranu može i neko drugi da sprema umesto vas 

Olakšavajuća okolnost je i to što zdravu hranu umesto vas može da sprema i neko drugi. Postoje mnogi restorani koji nude dostavu hrane, isto tako i dostavu zdrave hrane. Kuvana i gotova jela su sve popularnija ponuda u restoranima, jer su ljudi sve više počeli da osećaju potrebu da jednu upravo takvu hranu, nasuprot suvoj i brzoj hrani. Kvalitetni restorani imaju bogatu ponudu zdrave hrane, kuvane hrane i naravno gotovih jela, u vidu celokupnog obroka. Tako da treba da razmislite o tim restoranima koji nude dostavu zdrave hrane, jer obično ta porcija uključuje jedno jelo, odnosno glavno jelo, zatim i salatu, kao i užinu. Ovo je jedan kompletan obrok, pre svega izbalansirsn, koji će vam olakšati prelazak na zdravi režim ishrane. Ovo je veoma dobra opcija kada radite i kada ne stižete na posao da nositr zdrave obroke. Na vama je sada da izaberete restoran, koji priprema i vrši dostavu gotovih jela.

Postoje i zdravi slatkiši i zdrava i ukusna hrana

Jos jedna, ali ne i najmanje bitna olakšavajuća okolnost je ta što ne morate da izbacite slatkiše. Sve što je potrebno jeste da ih zamenite zdravim opcijama. Sada postoji toliko poslastičarnica, koje prave zdrave torte i zdrave slatkiše bez šećera. I u tom slučaju vaš izbor može biti dostava zdrave hrane na kućnu adresu. Ukoliko volite da spremate, onda možete posavetovati i google, koji će vam reći, koji su slatkiši najbolji i koji su najzdraviji, a jednostavno se spremaju. Ukoliko mislite da ovi slatkiši ne mogu da budu ukusni, onda vam savetujemo da ih samo probate, pa da onda ocenite. Sigurni smo više nećete pomisliti na nezdrave slatkiše.

Pronađite trening koji vam odgovara

Teretana nije jedina opcija, iako se to nameće kao jedina mogućnost. Na sve strane na društvenim mrežama razni oblici treninga u teretanama, tegovi, personni treninzi. Ipak, to ne mora da bude vaša opcija. Možete naravno i da probate taj način, ali ako ste sigurni da to neće uspeti, onda je vreme da krenete na nešto drugo. Na primer, možete se upisati na časove nekog plesa, bilo da je to salsa, latino plesovi, moderan balet ili nešto sasvim drugo. Samo je važno da vi istinski uživate u tim trenucima, jer ćete onda želeti i da idete na trening, odnosno ples, jer ćete želeti da to radite, a pored toga što ćete trošiti kalorije, uživaćete u svakom trenutku. Zatim možete krenuti na boks, plivanje ili možete da se priključite nekom klubu, koji podržava trčanje u grupama. Trčanje vam se može učiniti kao napor u početku, ali će vam kasnije i te kako prijati. Plivanje će vas opustiti u svakom smislu.






Srodni tekstovi:


Šta predstavlja i kako se leči DNK fragmentacija spermatozoida?

Muškarci i žene u današnjem vremenu sve češće se susreću sa problemom sterilite...

Detaljnije

Hod po hladnim pločicama izaziva mnoga oboljenja…

Hod po pločicama može biti uzrok mnogih oboljenja, naročito kada se radi o dugotrajnom i redovnom st...

Detaljnije

Kako se koriste mape uma u nastavi

Kao što reče Duško Radović „dete je čovek u odelu deteta“ i zbog toga je v...

Detaljnije

Kako izabrati pouzdanog plastičnog hirurga za botoks?

Odabir pouzdanog plastičnog hirurga za botoks je važna stavka kako biste se osećali prijatno tokom t...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS