Sportske vesti pred sam početak zime donose dobre rezultate


Ostalo


Tema o kojoj uvek započne obimna diskusija, razmena mišljenja, stavova i očekivanja, kao i smenjivanje predviđenja uspeha i poraza, jeste sport. Bilo da se prati sa užitkom tenis, fudbal, košarka ili ostale kategorije raznovrsnog nadmetanja, prijateljskih mečeva i takmičenja, sportske vesti su veoma zastupljene kod svih generacija pratilaca. 

Ukoliko se razmatraju novosti u tekućem periodu na samom izmaku novembra i početka decembarske praznične euforije, postoji čitav spektar vesti koje se odnose na sport, domaće i strane timove, kao i njihove rezultate. Generalno, može se reći da je novembar doneo dobre rezultate uz upornost, istrajnost i igru koja pomera granice dotadašnjih rekorda.


Sportske vesti za tenis – oscilacije u rezultatima ovog sporta

Danas se sa visokim stepenom pouzdanosti može reći da su sportske vesti u kategoriji tenisa jedne od najpopularnijih, najviše se prepričavaju i komentarišu, kao i prate od strane velikog broja ljudi. Novak Đoković se nije plasirao u finale Dejvis kupa, izgubivši od Janika Sinera rezultatom od 2:1 u setovima. 

Ipak, sportske vesti koje su oduševile javnost, jeste da je Novak ušao u 401. nedelju na kraju novembra kao prvoplasirani na ATP listi. Druge sportske vesti iz sveta tenisa u novembru obuhvatale su rezultate na Dejvis kupu i vođstvu italijanske reprezentacije u samom finalu. Očekuju se sportske vesti za meč prve tabele između Aleks de Minora i Janik Sinera u narednim danima.


Naslovi iz sveta fudbala – golovi koji se prepričavaju

Veliki broj naslova u sferi fudbala ispisali su naslovne strane portala i dnevnih novina, kao i bile glavna tema na slavama i proslavama u periodu pred početak zime. U meču između Juventusa i Intera, za prvi tim briljirao je odličnim golom reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, iako je rezultat utakmice nerešen – 1:1. 

Takođe, u istom sportu, fudbaleri Fenerbahčea dočekali su Karagumruk na svom terenu, u 48. minutu sjajni Dušan Tadić pogodio je penal, a zatim 10 minuta kasnije imao efikasnu reakciju u šesnaestrcu rivala. Skandiranje njegovog imena od strane publike, obeležilo je ovaj meč i to se danima prepričava u medijima i javnosti.


Košarkaške vesti – odlična igra koja ostavlja bez daha

U kategoriji za sportske vesti košarka uvek zauzima bitno mesto i obuhvata igru i rezultate o kojima se aktivno govori, čita i piše, kao i informiše putem medijskih kanala. Veoma je komentarisana utakmica između Bostona i Atlante, u kojoj se igrom istakao reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, iako je Boston osvojio pobedu sa 113:103, prenose Novosti. 

Na domaćem terenu, košarkašice Kraljeva pobedile su Dugu iz Šapca sa 92:51, što su takođe sportske vesti s kraja novembra o kojima se moglo dosta pročitati. Već se komentariše odlična igra Nikole Jokića u novoj sezoni Denvera, pa ne čudi što je ponovo prvi kandidat za MVP nagradu.

Sportske vesti su veoma brojne i raznolike na dnevnom nivou, i obuhvataju potpuno odvojenu kategoriju u okviru koje se prvenstveno nalaze tenis, fudbal i košarka, a zatim i sve druge discipline. U zavisnosti od toga koja sezona i tip takmičenja je u pitanju po disciplinama, razlikuju se i vesti dana za određenu vrstu sporta.


Srodni tekstovi:


Bol u karlici ne javlja se samo kod žena, nego i kod muškaraca

Postoje bolovi od kojih pati više muška nego ženska populacija, i obrnuto. Postoje, sm...

Detaljnije

Kako čajevi mogu da pomognu, kada je regulisanje šećera u krvi u pitanju?

Čajevi su popularan i prirodan način za održavanje opšteg zdravlja i blagostanja. Pored toga,...

Detaljnije

Da li CO2 aparat za varenje utiče na zdravlje?

Varenje je proces koji je nezaobilazan u mnogim industrijama, ali koji sa sobom donosi određene rizi...

Detaljnije

Trčanjem do izlečenja depresije i drugih tegoba

„U zdravom telu – zdrav duh.“, predpostavljam da ste često čuli ovu rečenicu i da ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS