Sportske vesti pred sam početak zime donose dobre rezultate


Ostalo


Tema o kojoj uvek započne obimna diskusija, razmena mišljenja, stavova i očekivanja, kao i smenjivanje predviđenja uspeha i poraza, jeste sport. Bilo da se prati sa užitkom tenis, fudbal, košarka ili ostale kategorije raznovrsnog nadmetanja, prijateljskih mečeva i takmičenja, sportske vesti su veoma zastupljene kod svih generacija pratilaca. 

Ukoliko se razmatraju novosti u tekućem periodu na samom izmaku novembra i početka decembarske praznične euforije, postoji čitav spektar vesti koje se odnose na sport, domaće i strane timove, kao i njihove rezultate. Generalno, može se reći da je novembar doneo dobre rezultate uz upornost, istrajnost i igru koja pomera granice dotadašnjih rekorda.


Sportske vesti za tenis – oscilacije u rezultatima ovog sporta

Danas se sa visokim stepenom pouzdanosti može reći da su sportske vesti u kategoriji tenisa jedne od najpopularnijih, najviše se prepričavaju i komentarišu, kao i prate od strane velikog broja ljudi. Novak Đoković se nije plasirao u finale Dejvis kupa, izgubivši od Janika Sinera rezultatom od 2:1 u setovima. 

Ipak, sportske vesti koje su oduševile javnost, jeste da je Novak ušao u 401. nedelju na kraju novembra kao prvoplasirani na ATP listi. Druge sportske vesti iz sveta tenisa u novembru obuhvatale su rezultate na Dejvis kupu i vođstvu italijanske reprezentacije u samom finalu. Očekuju se sportske vesti za meč prve tabele između Aleks de Minora i Janik Sinera u narednim danima.


Naslovi iz sveta fudbala – golovi koji se prepričavaju

Veliki broj naslova u sferi fudbala ispisali su naslovne strane portala i dnevnih novina, kao i bile glavna tema na slavama i proslavama u periodu pred početak zime. U meču između Juventusa i Intera, za prvi tim briljirao je odličnim golom reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, iako je rezultat utakmice nerešen – 1:1. 

Takođe, u istom sportu, fudbaleri Fenerbahčea dočekali su Karagumruk na svom terenu, u 48. minutu sjajni Dušan Tadić pogodio je penal, a zatim 10 minuta kasnije imao efikasnu reakciju u šesnaestrcu rivala. Skandiranje njegovog imena od strane publike, obeležilo je ovaj meč i to se danima prepričava u medijima i javnosti.


Košarkaške vesti – odlična igra koja ostavlja bez daha

U kategoriji za sportske vesti košarka uvek zauzima bitno mesto i obuhvata igru i rezultate o kojima se aktivno govori, čita i piše, kao i informiše putem medijskih kanala. Veoma je komentarisana utakmica između Bostona i Atlante, u kojoj se igrom istakao reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, iako je Boston osvojio pobedu sa 113:103, prenose Novosti. 

Na domaćem terenu, košarkašice Kraljeva pobedile su Dugu iz Šapca sa 92:51, što su takođe sportske vesti s kraja novembra o kojima se moglo dosta pročitati. Već se komentariše odlična igra Nikole Jokića u novoj sezoni Denvera, pa ne čudi što je ponovo prvi kandidat za MVP nagradu.

Sportske vesti su veoma brojne i raznolike na dnevnom nivou, i obuhvataju potpuno odvojenu kategoriju u okviru koje se prvenstveno nalaze tenis, fudbal i košarka, a zatim i sve druge discipline. U zavisnosti od toga koja sezona i tip takmičenja je u pitanju po disciplinama, razlikuju se i vesti dana za određenu vrstu sporta.


Srodni tekstovi:


Da li neadekvatno auto sedišta može škoditi zdravlju deteta

Pošto brzo živimo i uvek negde kasnimo, sve češće se krećemo, isključivo kolima. Pored...

Detaljnije

Nedostaje vam zub? Nudimo rešenje za blistav osmeh!

Najteža situacija u stomatologiji je kada se dođe u stanje da je neophodno vađenje zuba. Ipak, ni to...

Detaljnije

Mnogima je omiljeni jutarnji napitak, ali kafu možete upotrebiti i na druge načine

Gotovo da smo sigurni da i vi spadate u ljude koji početak savršenog dana nikako ne mogu da z...

Detaljnije

Ideje za zdrav doručak

Poznato je koliko je važno započeti dan sa nešto proteina. To može smanjiti žudnju za glađu t...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS