Kako odabrati najlepši muški parfem?


Lepota Lepota

Muškarci vole parfeme i često ima jedan do dva koje obožavaju i kombinuju ih povrmeno, zavisno od prilike

Do tog odabira se ne dolazi lako jer od mnogo faktora zavisi da li ćete biti očarani ili razočarani parfemom. Kada tome dodamo i činjenicu da ih ima jako mnogo na tržištu sa pomešanim kritikama, jasno je zašto je izbor težak i potraga duga.

Da bi odabrali najlepši muški parfem potrebna vam je odgovarajuća ponuda, revizija važnih činjenica o parfemu i kupovina originalnih bočica koje jedine garantuju postojanost i pravi rezultat pri nanošenju.

Muški parfem treba da bude dugotrajan

Na svakom pakovanju ćete pronaći opis da je parfem dugotrajan, ali zapravo samo originalni parfemi mogu da donesu takav rezultat.

Dugotrajnost ne treba poistovećivati sa jačinom jer nije svaki intenzivan muški parfem postojan pa možete odabrati i blage note, a da vas prate tokom celog dana.

Za svaki miris postoji opis i kako se mirisi kombinuju tako da postoje oni koji podsećaju na citruse, jesenje plodove i druge arome. Muški parfem koji deluje kao da je sastavljen samo od jednog mirisa ili one orijentalne note koje su idealne za večernje izlaske i mističnost.

Kako izabrati konkretan muški parfem?

Muški parfem treba da miriše tako da se vama dopada. Šta za vas predstavlja konkretan parfem, kakva vam osećanja budi? Odgovor će doneti miris koji vam odgovara.

Mirisanje različitih parfema samo zbunjuje receptore tako da bi bili sigurni koji vam se parfem dopada morate ga nositi duži period i analizirati njegov miris kada ste u pokretu, izloženi okolini. 

Možemo vam predložiti Creed Aventus, koji je definitivno favorit među jačim polom. U pitanju je cvetni miris za muškarce, sa gornjim notama ananasa, crne ribizle, jabuke i bergamota, srednje note su breza, pačuli i jasmin, dok osnovu čine mošus, vanilija i hrastova mahovina. Isprobajte ovaj miris za početak, koji ima sjajan spoj nota, pa prosudite da li vam odgovaraju ove arome ili je za vas ipak neki drugi parfem. 

Analizirajte sastav i poručite onaj koji najbolje odgovara vašem senzibilitetu jer je to onaj koji će vam najviše odgovarati. Naravno, za najbolji efekat to moraju biti originalni parfemi koji će garantovano dati najbolje mirise i trajaće onoliko koliko se od njih i očekuje.

Kako se pravilno nanosi parfem?

Da bi parfem imao najlepši miris važno je i kako se nanosi i koliko puta ga treba ponavljati u toku dana. I ovo su stvari o kojima treba voditi računa.

Osnovno pravilo jeste da ne treba mešati različite mirise pa dezodorans jačeg mirisa ne bi trebalo koristiti uz muški parfem. Neke kuće čak i prave linije koje sadrže kupke, gelove i parfeme iz istih mirisnih linija tako da se parfem najbolje istakne.

Ženski parfem se nanosi na pulsirajuće tačke na telu – vrat i iznad globova šake. Nikako se ne prska po odeći ili nakitu jer to može da prouzrokuje tragove i drugačiji miris nego što je originalan sastav.

Ne treba preterivati sa nanošenjem, ali ga svakako treba ponovo staviti pre večernjeg izlaska. 

Nekada je dovoljna mala količina za diskretan miris koji nikome neće biti naporan i svakome će prijati tako da je važno da i okruženju prija intenzitet parfema koji nosite.

Muški parfem je oduvek bio način da se iskaže karakter osobe, njen ukus i osećaj za lepo. Odaberite miris koji vas motiviše, podstiče na napredak i usrećuje. Tako se pravilno bira najlepši parfem i ostavlja pravi utisak.
Srodni tekstovi:


Cene stanova I šta utiče na njihovo formiranje na primeru prodaje stanova u Novom Sadu

Kada se u nekom momentu stvori takva klima na tržištu nekretnina da kupac ima osećaj da stano...

Detaljnije

U potrazi za anatomskim rančevima - evo na šta bi trebalo da obratite pažnju

Pre nego što kupite kvalitetan anatomski ranac, savet je da obavezno pogledate i da dete ispr...

Detaljnije

Ovo belo vino se sjajno kombinuje uz dezerte…

Kada kažemo „kvalitetno vino“, nekako nam na pamet najčešće padne jako crveno vin...

Detaljnije

Tokom trudnoće su redovni ginekološki pregledi vrlo važni

Ne kaže se džabe da je u pitanju drugo stanje, prosto zato što trudnice imaju i drugačiji ose...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS