9 ženskih odevnih kombinacija za vrele letnje dane


Lepota Ostalo

zenske kombinacije

Kod odabira dobre letnje garderobe nije potrebno samo obratiti pažnju na izgled, već je veoma značajno da se u njoj osećamo prijatno tokom celog dana. Danas je izbor odeće za leto veći nego ikada pre, zbog čega nam se nekada čini kao da je nemoguće odabrati dobru letnju garderobu u kojoj ćete se osećati lepo i prijatno.

Zbog toga smo odlučili da u daljem tekstu izdvojimo nekoliko stajlinga koji će vam sigurno pomoći da pronađete odevnu kombinaciju za vas.

#1 Dobra majica i džins nikada ne izlaze iz mode 

Bilo da idete na posao, sastanak ili na piće sa prijateljima, ova odevna kombinacija predstavlja siguran izbor za svaku priliku. Udobne i moderne ženske majice su primarni fokus kombinacije, dok je džins tu kako bi istakao vaše obline.

Ova odevna kombinacije je sa razlogom prisutna toliko dugo. Veoma je jednostavna i lako se kombinuje, a u zavisnosti od izbora majice možete je nositi praktično bilo gde.

Mnoge poznate ličnosti poput Kylie Jenner, Lady Gage i Dua Lipe se svakodnevno odlučuju za ovu kombinaciju baš zbog svoje jednostavnosti, zbog čega će ona oduvek biti popularna.

#2 Haljine intenzivnih boja

Mnoge leto asocira na šarenilo, prirodu i more, zbog čega je to period godine kada je i najbolje nositi haljine intenzivnih boja. Intenzivne boje u kombinaciji sa suncem ističu vaš ten i stavljaju vaše lice u prvi plan.

Haljine poput ovih nisu samo za letnje festivale, žurke i noćni život, već su odevna kombinacija koja uz minimalističke dodatke može da bude odlična i za svaki dan.

#3 Uvek elegantni kombinezoni

Kombinezoni su često zaboravljeni kada se razmišlja o oblačenju za svečani događaj poput venčanja, ali oni predstavljaju savršenu odeću za takvu priliku. 

Njihov kroj nam daje potpunu slobodu pokreta, veoma su ugodni za nošenje i često se šiju od tkanina pogodnih za leto. 

Zbog svoje sve veće popularnosti u prilici smo da vidimo najrazličitije krojeve i dezene, od kojih su trenutno najpopularniji cvetni, asimetrični i sa životinjskim printom.

#4 Dugačke haljine od prozračnih tkanina

Odevna kombinacija koja je sve češći izbor ovog leta je haljina od prozračnih tkanina. Ove haljine predstavljaju veoma dobar i elegantan odgovor za letnju vrućinu.

Ove prozračne haljine se najčešće proizvode od lana. Lan predstavlja materijal koji obezbeđuje maksimalan komfor telu, zbog čega su ove haljine veoma pogodne za nošenje i po najvećoj letnjoj vrućini.

Najpopularnija je maksi dužina koja savršeno ide u kombinaciji sa ravnim sandalama.

#5 Suknja i majica bez rukava za povratak u devedesete

Ovaj stajling inspirisan devedesetim godinama prošlog veka je ovog leta ponovo u modi. Veoma udobna kombinacija koji je savršen ako imate obaveze u gradu.

Dužina suknje kod ove odevne kombinacije ne igra veliku ulogu i ako se ove sezone najčešće viđa maksi dužina. Zbog svog opuštenog izgleda ovu suknju je moguće nositi na japanke uz minimalan dodatak nakita.

#6 Košulja-haljina postaje sve popularnija ovog leta

Ovo je odevna kombinacija koju ovog leta viđamo na poslu, na moru, a neretko i na svečanijim događajima. Ove košulje-haljine se najbolje pokazuju u morskim bojama poput kombinacije plave i bele. 

Postoji više varijanti ovog odevnog predmeta, ali je najpopularniji kimono stil, koji se kaišem vezuje na struku. 

Kada budete kupovali košulja-haljine obratite pažnju da budu prozračne odnosno da budu šivene laganom tkaninom poput lana ili svile.

#7 Komplet je odlično rešenje kada nemate ideju

Često tokom leta nemamo vremena da planiramo šta ćemo obući u takvim trenutcim komplet dolazi kao idealno rešenje.

Kompleti se mogu nositi uz udobne letnje papuče zbog čega predstavljaju savršeno rešenje za noćne izlaske na moru, ali se isto tako uz par dodataka mogu nositi i na svečanije događaje.

#8 Široke pantalone su odlične za ležeran stil

Široke pantalone su bile simbol devedesetih godina kada su ih muzičke grupe poput Spice girls popularizovale. Odnedavno ih možemo ponovo videti na ulicama, proizvode se od laganih materijala poput lana i svile koji prdstavljaju savršene materijale za vrele letnje dane.

Najčešće se nose u kombinaciji sa majicom ili laganom letnjom košuljom, a odlično idu u sa ravnim sandalama, platformama i papučama.

#9 Kratki topovi sa ili bez bretela 

Omiljeni mnogima, krop topovi su sastavni deo letnje garderobe svakoj devojci. Oni se odlično slažu sa pantalonama, suknjama i šorcevima, a uz minimalni dodatak nakita mogu da izgledaju odlično i kada idete u provod.

Kada kupujemo letnju garderobu najteže je pronaći nešto što će izgledati lepo, a opet pružati ugodan osećaj za vreme vrelih letnjih dana. Zbog čega je veoma bitno pripaziti na etiketu pre kupovine. Tkanine koje su najpogodnije za leto su lan, pamku i svila, dok veštačke tkanine poput poliestera treba izbegavati.

Ostavite komentar ukoliko su vam se svideli naši predlozi za ženske odevne kombinacije koje možete isprobati ovog leta.




Srodni tekstovi:


Plima emocija ili medicinski zagonetka? Upustvo za suze koje ne prestaju

Svako od nas je doživeo trenutak kada su nam oči pune suza, bilo da je to zbog snažne emocije, vetra...

Detaljnije

Kako rešiti problem erektilne disfunkcije?

Jedan od sve češćih problema, bar kako to govore brojne zdravstvene statistike, jeste erektil...

Detaljnije

Šta je alergija na kravlje mleko i koji su njeni simptomi

Alergija na proteine kravljeg mleka sve je češća pojava kako kod dece, tako i kod odraslih. O...

Detaljnije

Koliko je važno imati precizno prevedenu medicinsku dokumentaciju za lečenje u prestižnim svetskim klinikama

Mnogo je ljudi koji imaju zdravstvene probleme. Zabrinutost za svoje zdravlje ponekad je tešk...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS