Kako izabrati grudnjak za velike grudi


Lepota

Sve one devojke i žene koje imaju velike grudi znaju da nekada to može predstavljati problem. Niti njih mogu da razumeju devojke sa malim grudima, niti one mogu da razumeju one devojke koje imaju manje grudi, a volele bi da imaju veće. Uglavnom devojke sa ekstremno velikim grudima vrlo teško mogu da izaberu grudnjake. Ti grudnjaci pre svega moraju da budu odgovarajuće veličine, moraju lepo da stoje,  da budu udobni, kvalitetni i da na kraju svega lepo izgledaju. Ipak, to nije uvek lako promaći. Obično je pravilo da veći grudnjaci  izgledaju lošije od onih manjih i da uglavnom i ne posotji neki veliki izbor velikih grudnjaka. Ipak, treba da se potrudite i da nađete one radnje, koje vode računa o izgledu i velikih grudnjaka. Elem, ovde je reč o tome kako da izaberete grudnjak za velike grudi, pa da počnemo:

Obavezno probajte grudnjak 

Sve one žene koje imaju velike grudi znaju da se grudnjaci pre kupovine moraju probati. Devojke koje imaju male grudi imaju i sreće jer one obično i ne moraju da probaju brus, već znaju koja su veličina i jednostavno znaju da će im to odgovarati. Devojke sa velikim grudima ipak nikada ne znaju koja veličina bi njima odgovarala ili koja bi im bila dobra, jer pre svega zavisi od oblika grudnjaka, a kasnije se tek gleda veličina. Tako da, svim onim devojkama koje biraju grudnjake za velike grudi savetujemo da uvek, ali uvek probaju grudnjak pre nego što ga kupe. Samo tako možete da ocenite da li vam odgovara ili ne. 

Čvrsta žica i odgovarajuća veličina grudnjaka

Žica je jako važna kod grudnjaka koji su namenjeni velikim grudima. Dakle, ta žica mora da obuhvata cele grudi, da bi grudi u njemu izgledale lepo. Ne sme da ide do pola grudi i da se tu zaustavi, jer će i vaše grudi jako ružno izgledati, biti ispresecane i jednostavno vam nikako neće biti prijatno u tom grudnjaku. Žica takođe mora da bude i čvrsta i da se ne pomera. Ono što je jako važno jeste i sam kvalitet grudnjaka, odnosno tog dela gde se nalazi i žica. To znači da žica mora da bude stalno unutar grudnjaka, a na mnogim grudnjacima se dogodi da žica iskoči iz brusa ili može da se dogodi da žulja i nekada grebe grudi. To je jako loše i to samo znači da ili niste odabrali dobru veličinu ili ste odabrali krajnje nekvalitetan grudnjak. 

Dovoljno prostora u korpama

Što više slobodnog prostora ima to je grudnjak bolji. Ovde ne govorimo o prostoru kada obučete grudnjak, nego o prostoru kada vidite sam taj grudnjak. Naime, korpe ne bi trebalo da budu punjene, jer to znači da vam brus može biti mali. Žene sa velikim grudima treba da biraju grudnjake sa što više slobodnog prostora u okviru korpe i time treba da se vode prilikom kupovine. Ukoliko su vaše grudi srednje veličine i više naginju ka malim nego ka velikim, onda možete da kupite i grudnjake sa jastučićima unutar korpe. U svakom drugom slučaju to nije poželjno. 




Srodni tekstovi:


Izbeljivanje zuba u stomatološkim ordinacijama

Nekada smo blistavo bele i sjajne zube mogli videti samo u osmesima holivudskih glumaca, ali čini se...

Detaljnije

Omega 3 masne kiseline za zdrav razvoj dece

Čim se rodi beba nastavlja intenzivno da raste i da se razvija. Zato je važno da ona unosi ba&scaron...

Detaljnije

Cerebralna paraliza i bavljenje sportom

Šta je cerebralna paraliza?Cerebralna paraliza (skraćeno CP) je stanje (nije bolest) koje kar...

Detaljnije

Sve dobrobiti vitamina i šta kad nam nedostaju

Koliko su važni vitamini za pravilno funkcionisanje našeg organizma o tome ne moramo ni da pričamo i...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS