U borbi protiv starenja počnite od preventive


Lepota Prevencija i lečenje Lepota Prevencija i lečenje

Mezoterapija Beograd

Mladalački izgled nije lako sačuvati. Nekada nam pomogne genetika, nekada dobre navike, ali zubu vremena nije moguće odoleti u potpunosti. Mnogi to i ne žele, nego dostojanstveno stare i to prihvataju, ali daleko od toga da ne želi svako da izgleda što bolje može. Iako estetske intervencije mogu da nam dosta pomognu da uprkos godinama izgledamo dobro, ali i u skladu s njima, one su svakako mač s dve oštrice. Svi smo svedoci neuspelih ili makar loše izvedenih zahvata koje naročito lice učine neprepoznatljivim, i to u onom negativnom smislu. Čak i najpoznatije ličnosti, kojima novac nije problem, ponekad se zanesu i u tome preteraju, a čini se da imaju sve preduslove da novcem plate mladost i lepotu. Šta mi kao obični ljudi možemo da uradimo da lepo starimo?

Nega je broj jedan


Nega kože lica počinje od najranijih dana. Kada to kažemo, mislimo na najranije doba kada je nega lica presudna, a to su godine puberteta. Kada se pregrmi taj period, u kome se najveća pažnja poklanja higijeni i tretmanima koji će čistiti lice od akni i bubuljica, dolazi period kada treba raditi na prevenciji prvih bora. Iako su to one lepe bore smejalice, u nekom trenutku one postanu izraženije i krenu da nam smetaju. Prilagođene kreme određenom tip kože i starosti najbolje su u tom trenutku. Za prevenciju je veoma važno da koža bude nahranjena svim potrebnim sastojcima da bi izgledala sveže i blistavo.

Kada kreme prestanu da budu dovoljne, vreme je da se uradi mezoterapija lica Beograd

Nema čarobnog štapića za mladolikost. Tako da ni najskuplje ni najbolje kreme ne mogu da čine čuda. To ne znači da smo ostali bez oružja u borbi protiv bora. Zapravo tu je jedan tretman koji nam na jednom višem nivou pomaže da naše lice dobije potrebne hranljive sastojke. Koži su nakon nekih tridesetih potrebni vitamini, minerali i antioksidansi – supstance koje  su potrebne da koža ostane hidrirana, nahranjena, od čega će izgledati bolje, elastičnije a ten besprekoran. Najlakše objašnjeno, mezoterapija lica je metod u kojem se sitnim iglicama u kožu ubrizgava koktel svih navedenih sastojaka. Kada je u pitanju mezoterapija Beograd obiluje mestima u kojima se ona radi, i to po veoma pristupačnim cenama kada se uporedi sa nekim većim evropskim gradovima.

Hijaluronski fileri i kod stomatologa

Hijaluronski fileri

Nije redak slučaj da se određene oblasti u medicini i estetici ujedinjuju. Tako da je postao trend da kod stomatologa, osim što vodite računa i negujete zdravlje zuba i izgled osmeha, ujedno i možete da se rešite bora oko usana ili da čak korigujete veličinu i oblih usana. To se radi pomoću hijaluronskih filera, koji su takođe jedna od prirodnih stvari koje se koriste za uklanjanje bora, odnosno popunjavanja nepravilnosti. Hijaluronski fileri su metod koji se može primeniti bilo gde na licu, pri čemu nema straha od preterivanja ili kontraefekta, jer je to prirodan sastojak kože koji se nakon nekog vremena razgrađuje. Tako da, iako ima nešto kraće trajanje nego ozloglašeni botoks i spada u procedure koje se posle izvesnog vremena ponavljaju, delotvorne su i daju željeni mladalački izgled bez neželjenih posledica.


Srodni tekstovi:


Koliko vremena treba da se zatrudni?

Ovo je prvo pitanje koje svaka žena postavi kada odluči da je spremna za bebu. Pitanje je samo ...

Detaljnije

Važnost knjiga za decu za razvoj deteta

Kako bi se vase dete pravilno razvijalo potrebno da je oko deteta postoje aktivnosti koje će ga anim...

Detaljnije

Erektilna disfunkcija kao faktor rizika

Erektilna disfunkcija koju mnogi nazivaju potencija, svakako predstavlja veliki faktor rizika čiji u...

Detaljnije

Pogledajte zbog čega triderm mast treba da bude u Vašoj torbici sa lekovima na svakom putovanju

Iako je proleće ove godine „zakasnilo“ mnogi su već počeli da rezervišu putovanja...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS