Ovo su najbolje tablete za mršavljenje


Fitnes Ishrana Lepota


Iako je sezona kupaćih kostima prošla, to ne znači da je prošla naša želja da izgledamo savršeno. Tačno je da možemo malo da se opustimo, ali budemo li preterali sa tim opuštanjem, naredno leto ćemo ponovo dočekati nespremno da pokažemo svoju figuru u kupaćem kostimu. I dok je na snazi body positivity pokret koji se zalaže za ljubav i prihvatanje svih tela bez obzira na veličinu, i dalje je dosta onih koji su nezadovoljni i žele promenu što je sasvim u redu - svako treba da radi onako kako oseća, a ne onako kako neko od njega zahteva.


Dakle, želite da smršate uspešno i trajno? Pa, znate šta vam valja činiti, korak po korak:


Kalorijski deficit


Nažalost, ne postoji neka magična i uz to ultra laka formula za mršavljenje - poenta je u kalorijskom deficitu. Ovo znači da treba da unosite manje kalorija nego što ih vaše telo troši ne radeći ništa. Hajde da ovo plastično objasnimo - ako vaše telo za regularne metaboličke procese na dnevnom nivou troši 2000 kalorija, da biste smršali, vi treba da unosite 1500 kalorija. Tačnu računicu možete odraditi na internetu, uz pomoć bilo kog kalkulatora, ali suština je ista - manje unosite, više trošite. Ipak, ovde nije važan samo manji unos već je važno da se fokusirate na kvalitet te tih 1500 kalorija treba da budu najzdravije moguće, prosto kako biste na zdrav i trajan način izgubili višak kilograma.


Fizička aktivnost


U kombinaciji sa kalorijskim deficitom ide i fizička aktivnost - da, nije baš moguće mršaviti iz fotelje kako vam mnogi obećavaju, ali i ovde je poenta ni u čemu drugom do vašem zdravlju, kako fizičkom, tako i psihičkom. Dakle, fizička aktivnost će vam prvenstveno prijati, a onda i doneti željene rezultate u pogledu figure. Ovde je važno naglasiti da je od krucijalnog značaja pronaći fizičku aktivnost koju ćete voleti ili koja će vam makar biti najmanje mrska - da ne biste odustali pre nego što nešto ostvarite. Neka to bude i šetnja, ne mora da bude teretana, samo neka se nešto desi!


Dodatna podrška


Obećali smo vam najbolje tablete za mršavljenje - dobićete najbolje tablete za mršavljenje! Zapravo, to da li će tablete za mršavljenje biti dobre ili ne, najviše zavisi od samih sastojaka, te bi trebalo da se fokusirate na one koje su bogate sastojcima kao što su citrusi, đumbir, jabukovo sirće, zeleni čaj, artičoka, breza, sena, kopriva, ali i neke egzotične biljke koje navodno garantuju čuda kada je reč o topljenju masnih naslaga. Ovakve tablete za mršavljenje obećavaju prirodan i zdrav sastav, ubrzavanje metabolisma i pomaganje mršavljenja bez osećaja iscrpljenosti, umora i sličnih negativnih aspekata. Osim toga, svaka od njih će vam naglasiti da su tablete za mršavljenje samo dodatna podrška koju treba da kombinujete sa već navedenom izbalansiranom ishranom i fizičkom aktivnošču - same tablete za mršavljenje nažalost neće učiniti čudo ukoliko vi i dalje sedite i jedete šta god vam padne pod ruku. Na kraju, to da li ćete koristiti tablete za mršavljenje kao dodatnu podršku mršavljenju ili ne, važno je pitanje za vašeg lekara ili nutricionistu. Nemojte ništa raditi na svoju ruku jer je, na kraju dana, zdravlje najvažnije.







Srodni tekstovi:


Sunčeva svetlost kao lek! Koristi izlaganja suncu za celokupno zdravlje!

Sunčeva svetlost dugo je bila cenjena ne samo kao izvor svetlosti i toplote već i kao vitalni elemen...

Detaljnije

Šta da radim kada mi se pojavi herpes na usni

Oralni herpes je infekcija usana, usta ili desni zbog virusa herpes simpleksa. Izaziva male, bolne p...

Detaljnije

Kako čitanje vesti iz crne hronike utiče na naše mentalno zdravlje?

Pojava pametnih telefona i te kako je uticala na svakodnevne navike običnog čoveka na svim poljima i...

Detaljnije

Urinarne infekcije i dijagnostika putem laboratorije

Tokom života, gotovo da svaka osoba jednom dobije neki oblik urinarne infekcije. Kod žena mogućnost ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS