Koje sve usluge nude stomatološke ordinacije


Prevencija i lečenje Prevencija i lečenje

izbeljivanje zuba


Često vas boli zub ili ste u potpunosti nezadovoljno osmehom? Čini vam se da korišćenje preparata za izbeljivanje ili čišćenje zubnim koncem ne daje dovoljno efikasne rezultate. Ipak, želite dobiti blistav osmeh i zdrave zube. U stomatološkim ordinacijama možete obaviti niz tretmana i uživati u prednostima. Imati osmeh slavnih koji poboljšava samopouzdanje i utiče fantastično na poslovni i ljubavni život.


Koje su popularne stomatološke usluge

Pored oralnog pregleda, kod stomatologa možete dobiti specijalne usluge koje će učiniti da vaši zubi izbledaju drastično lepše. Slomljeni, oštećeni i nepostojeći zubi ili možda oni potpuno žuti, dobiće sasvim novi sjaj uz izbeljivanje, ugradnju implanta, protezu, fasete ili krunice. 


Izbeljivanje zuba – za blistav osmeh koji razvedrava

Boja zuba u velikoj meri zavisi od načina života. Konzumiranja kafe, crnog vina, duvana i nekvalitetnih namirnica. Nezadovoljstvo bojom zuba posebno može biti istaknuto kada su u pitanju prilike poput venčanja ili intervjua za zaista dobar posao. Umesto da se osećate poraženo i potpuno neprivlačno, dobro je pribeći tretmanu profesionalnog izbeljivanja zuba. Izbeljivanje zuba je sjajna investicija koja se vrši uz pomoć vodonik-peroksida i laserskog izvora svetlosti. 

Ovo je ujedno najpopularniji stomatološki tretman jer obezbeđuje daleko svetliju nijansu od originalnih zuba uništenih lošim navikama. Toliko blistavo beo efekat koji pruža izbeljivanje zuba u stomatološkoj ordinaciji - ne možete postići ni kroz jedan kućni tretman. Osim što ćete u potpunosti promeniti sopstveni osmeh, poboljšati izgled, osetićete razvedrenje i postati pristupačniji za komunikaciju. 

Uz profesionalno izbeljivanje zuba više nećete morati da koristite filtere na svojim selfijima ili tokom važnih poslovnih prezentacija usta da prekrivate rukom jer će vas lepi i biserno beli zubi pratiti non stop. 


Stavljanje furnira - za prekrivanje okrnjenosti

Bez obzira koliko pažnje usmeravate na svoje zube, svakom se tokom života može dogoditi neočekiva okrnjenost. Taj momenat može biti izuzetno frustrirajući, međutim, važno je znati da u stomatološkim ordinacijama postoji rešenje. A to je stavljanje furnira. Reč je o tankom sloju mase koja se nanosi na zube uz pomoć posebnog lepka vraćajući ih prvobitan oblik. Ovaj tretman idealan je za žute, krive, ispucale, oštećene ili okrnjene zube. 


Bezmetalne krunice – za poboljšanje izgleda i nadomešćivanja polomljenih zuba

Kada u ustima postoje zubi kojima nedostaje deo ili su karijesom potpuno oštećeni, stomatolozi imaju odlična rešenja. U pitanju su bezmetalne krunice koje se postavljaju preko vidljivog dela zuba, i to tako da ga ojačavaju i vraćaju mu prirodan oblik. Pored zubnih implanta, bezmetalne krunice koriste se i za zube oštećene truležom. Od akrila ili porcelana, ove krunice prikladne su za prednje zube i potpuno netoksične. Osim što im vraćaju funkciju, poboljšavaju izgled i sprečavaju neprijatnosti u budućnosti. Možda ćete potrošiti novac, ali bezmetalne krunice ispuniće vaša očekivanja. Ipak, uz njih vaš osmeh može sjajiti lepotom. 


Zubni implanti – za nadoknađivanje nepostojećih zuba

U stomatološkim ordinacijama ne postoji savršeniji tretman od zubnih implanata. Vezujući se za kost, ovi implanti obezbeđuju nadoknadu nepostojećih zuba prilikom čega svako može dobiti osmeh koji svojom lepotom očarava dugi niz godina.

Ukoliko imate problema sa zubima i želite poboljšati njihov izgled, rezervišite već danas željeni tretman u pouzdanoj stomatološkoj ordinaciji. Zajedno sa profesionalnim osobljem, pronadjite uslugu koja će transformisati vaš osmeh i odgovarati vašim potrebama.




Srodni tekstovi:


Svetlost monitora - kako utiče na vaš vid i šta treba znati

Danas je gotovo nezamisliva pojava da u toku dana ne koristite telefon, kompjuter ili tablet. Tehnol...

Detaljnije

Kako možete unaprediti navike u ishrani? - 3 saveta do zdravijeg obroka

Svako od nas ima svoju definiciju navika u ishrani, neke su dobre a neke manje dobre, i kao takve mn...

Detaljnije

Probleme koje kod muškaraca rešavaju preparati za potenciju

Intimni odnosi i ukupno zadovoljstvo životom u dvoje u velikoj meri zavisi od seksualnih funkcija, k...

Detaljnije

Bol u karlici ne javlja se samo kod žena, nego i kod muškaraca

Postoje bolovi od kojih pati više muška nego ženska populacija, i obrnuto. Postoje, sm...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS