SAZNAJ ZAŠTO JE PROIMMUNO DUO SUPLEMENT KOJI JE JEDINSTVEN


Fitnes Ishrana


Radi prevencije, ali i u sklopu procesa lečenja za osnaživanje imuniteta preporučuju se mnogobrojni dijetetski proizvodi, naročito oni na prirodnoj bazi. Jedinstven po svojim sastavnim elementima i načinu konzumacije jeste suplement Proimmuno DUO. Ovaj dijetetski proizvod, kao dodatak pravilnoj ishrani, pruža maksimalan nivo zaštite organizma i pomaže u očuvanju zdravlja.

SASTAV

Proimmuno DUO sačinjen je od više vitamina i minerala, koji pažljivo sintetisani i raspoređeni u dve kapsule – jutarnju (bela) i večernju (crna) predstavljaju odlično sredstvo u borbi za zdravlje. Bela kapsula odlikuje se prisustvom organski vezanog selena, E-vitamina, D3-vitamina, C-vitamina, beta-karotena, kao i propolisa. U crnoj kapsuli se takođe nalaze D3-vitamin, C-vitamin, beta-karoten i propolis, a pored njih i B1-vitamin i organski vezan cink. Precizna kombinacija i procentualni odnos supstanci, omogućuje njihovo maksimalno dejstvo.

DELOVANJE

Svaka od komponenata pojedinačno, ali i u kombinaciji sa drugima elementima preparata Proimmuno DIO deluje pozitivno na funkcionisanje organizma i daje najjači mogući zaštitni efekat, naročito jer u njegovom sastavu nema šećera, veštački dobijenih zaslađivača, konzervanasa niti GMO. Zahvaljujući sintezi različitih aktivnih komponenata, prilikom primene ovog preparata ne treba da uzimamo i druge suplemente – sasvim je dovoljan. Važno je samo da se držimo pravila konzumacije jer je delovanje pojedinih sastavnih delova baš najbolje u dobu dana kada se unosi u organizam – ujutru ili uveče.

PRIMENA

Sastavni elementi, njihova koncentracija u kapsuli i međusobna kombinacija, omogućuju da Proimmuno DUO bude dijetetski proizvod poželjan kod imunodeficijencije i različitih kako autoimunih, tako i kardiovaskularnih ili čak malignih oboljenja, kao i svih drugih bolesti koje osim redovne terapije iziskuju i vitaminsku dopunu. Proimmuno DUO je pravi izbor u borbi protiv virusnih infekcija, kako sezonskih, između ostalih i virusa korona, tako i onih drugih, na primer stomačnih. Štaviše, upotrebom ovog preparata organizam će lakše prebroditi nastale upale, čemu posebno doprinosi bioflavonoid koji se nalazi u propolisu. Propolis se smatra i prirodnim antibiotikom i od davnina se koristi kao prirodno sredstvo u lečenju brojnih bolesti. Usled prisustva B1-vitamina, Proimmuno DUO utiče pozitivno i na nervni sistem. Generalno, predstavlja snažan antioksidans i doprinosi detoksikaciji organizma, pružajući mu zaštitu od štetnih materija koje unosimo vodom, hranom ili udisanjem.

PREPORUKE

Kao medicinsko sredstvo, i Proimmuno DUO treba koristiti prema savetima i smernicama lekara, kao i prema uputstvu za uzimanje jutarnje i večernje doze kako bi efekat bio najbolji mogući. Važno je znati da nije namenjen deci, kao ni preporučljiv osobama u drugom stanju i onima koje doje ili pokazuju osetljivost na pojedine sastojke. Sačinjen od prirodnih elemenata čiji su benefiti za zdravlje od davnina poznati, uz pravilnu upotrebu i uravnoteženu ishranu predstavlja najbolji izbor za očuvanje zdravlja.

POUZDANOST

Proimmuno DUO predstavlja laboratorijski ispitan i odobren farmaceutski proizvod, napravljen prema važećim standardima od strane stručnjaka koji poseduju višedecenijsko iskustvo. Plod je rada zasnovanog na najsavremenijim medicinskim istraživanjima i veoma efikasan. Budući da se u jednoj dozi ovog suplementa nalazi optimalna količina potrebnih minerala i vitamina, predstavlja proizvod koji se odlikuje jedinstvenošću. Sastavne komponente deluju osnažujuće na celokupno funkcionisanje organizma, pomažu očuvanju imuniteta i bržem ozdravljenju.


Srodni tekstovi:


Zelena stolica kod beba? Uobičajene roditeljske dileme sa jednostavnim rešenjima

Iako je rođenje deteta jedan od najlepših trenutaka u životu svakog roditelja, tek sa izlasko...

Detaljnije

Novi Sad- utočište umornih Beograđana

Prestonica Srbije, kao i prestonica bilo koje druge evropske zemlje, oduvek je, kao magnet, privlači...

Detaljnije

Čokolada - namirnica koje se ne treba odricati

Čokolada - mnogima omiljena poslastica, a koja u nama izaziva osećaj krivice svaku put kada je pojed...

Detaljnije

Ovo su najbolje tablete za mršavljenje

Iako je sezona kupaćih kostima prošla, to ne znači da je prošla naša želja da i...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS