SAZNAJ ZAŠTO JE PROIMMUNO DUO SUPLEMENT KOJI JE JEDINSTVEN


Fitnes Ishrana


Radi prevencije, ali i u sklopu procesa lečenja za osnaživanje imuniteta preporučuju se mnogobrojni dijetetski proizvodi, naročito oni na prirodnoj bazi. Jedinstven po svojim sastavnim elementima i načinu konzumacije jeste suplement Proimmuno DUO. Ovaj dijetetski proizvod, kao dodatak pravilnoj ishrani, pruža maksimalan nivo zaštite organizma i pomaže u očuvanju zdravlja.

SASTAV

Proimmuno DUO sačinjen je od više vitamina i minerala, koji pažljivo sintetisani i raspoređeni u dve kapsule – jutarnju (bela) i večernju (crna) predstavljaju odlično sredstvo u borbi za zdravlje. Bela kapsula odlikuje se prisustvom organski vezanog selena, E-vitamina, D3-vitamina, C-vitamina, beta-karotena, kao i propolisa. U crnoj kapsuli se takođe nalaze D3-vitamin, C-vitamin, beta-karoten i propolis, a pored njih i B1-vitamin i organski vezan cink. Precizna kombinacija i procentualni odnos supstanci, omogućuje njihovo maksimalno dejstvo.

DELOVANJE

Svaka od komponenata pojedinačno, ali i u kombinaciji sa drugima elementima preparata Proimmuno DIO deluje pozitivno na funkcionisanje organizma i daje najjači mogući zaštitni efekat, naročito jer u njegovom sastavu nema šećera, veštački dobijenih zaslađivača, konzervanasa niti GMO. Zahvaljujući sintezi različitih aktivnih komponenata, prilikom primene ovog preparata ne treba da uzimamo i druge suplemente – sasvim je dovoljan. Važno je samo da se držimo pravila konzumacije jer je delovanje pojedinih sastavnih delova baš najbolje u dobu dana kada se unosi u organizam – ujutru ili uveče.

PRIMENA

Sastavni elementi, njihova koncentracija u kapsuli i međusobna kombinacija, omogućuju da Proimmuno DUO bude dijetetski proizvod poželjan kod imunodeficijencije i različitih kako autoimunih, tako i kardiovaskularnih ili čak malignih oboljenja, kao i svih drugih bolesti koje osim redovne terapije iziskuju i vitaminsku dopunu. Proimmuno DUO je pravi izbor u borbi protiv virusnih infekcija, kako sezonskih, između ostalih i virusa korona, tako i onih drugih, na primer stomačnih. Štaviše, upotrebom ovog preparata organizam će lakše prebroditi nastale upale, čemu posebno doprinosi bioflavonoid koji se nalazi u propolisu. Propolis se smatra i prirodnim antibiotikom i od davnina se koristi kao prirodno sredstvo u lečenju brojnih bolesti. Usled prisustva B1-vitamina, Proimmuno DUO utiče pozitivno i na nervni sistem. Generalno, predstavlja snažan antioksidans i doprinosi detoksikaciji organizma, pružajući mu zaštitu od štetnih materija koje unosimo vodom, hranom ili udisanjem.

PREPORUKE

Kao medicinsko sredstvo, i Proimmuno DUO treba koristiti prema savetima i smernicama lekara, kao i prema uputstvu za uzimanje jutarnje i večernje doze kako bi efekat bio najbolji mogući. Važno je znati da nije namenjen deci, kao ni preporučljiv osobama u drugom stanju i onima koje doje ili pokazuju osetljivost na pojedine sastojke. Sačinjen od prirodnih elemenata čiji su benefiti za zdravlje od davnina poznati, uz pravilnu upotrebu i uravnoteženu ishranu predstavlja najbolji izbor za očuvanje zdravlja.

POUZDANOST

Proimmuno DUO predstavlja laboratorijski ispitan i odobren farmaceutski proizvod, napravljen prema važećim standardima od strane stručnjaka koji poseduju višedecenijsko iskustvo. Plod je rada zasnovanog na najsavremenijim medicinskim istraživanjima i veoma efikasan. Budući da se u jednoj dozi ovog suplementa nalazi optimalna količina potrebnih minerala i vitamina, predstavlja proizvod koji se odlikuje jedinstvenošću. Sastavne komponente deluju osnažujuće na celokupno funkcionisanje organizma, pomažu očuvanju imuniteta i bržem ozdravljenju.


Srodni tekstovi:


Šta je psihoterapija i u kojim situacijama ona može pomoći

Način lečenja stanja, poremećaja, kao i smetnji u psihičkom smislu, i to kroz razgovor terapeuta i k...

Detaljnije

Tokom trudnoće su redovni ginekološki pregledi vrlo važni

Ne kaže se džabe da je u pitanju drugo stanje, prosto zato što trudnice imaju i drugačiji ose...

Detaljnije

Kako čajevi mogu da pomognu, kada je regulisanje šećera u krvi u pitanju?

Čajevi su popularan i prirodan način za održavanje opšteg zdravlja i blagostanja. Pored toga,...

Detaljnije

Zanimljivosti o hirurgiji koje niste znali

Hirurgija predstavlja bitan mediciniski element uspešnog lečenja mnogih problema i bolesti ko...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS