Do malog oglasa brzo i lako slanjem SMS poruke


Ostalo

Mali oglasi su svuda oko nas. Gde god da pogledate, gde god da se okrenete, videćete da je neko oglasio da nešto prodaje, kupuje, traži, vrši određene usluge i slično. Malih oglasa ima po drveću, oglasnim tablama, društvenim mrežama i celom internetu. Iako ih možemo naći svuda, internet je danas apsolutni šampion u broju malih oglasa jer njihovo postavljanje zahteva minimalni trud, a vidljiviji su nego da ih okačite bilo gde drugo.


  1. Ne registruj se, pošalji SMS poruku

Mali oglasi se na internetu, pored društvenih mreža, najčešće nalaze na posebnim oglasnicima koji su napravljeni isključivo u te svrhe - da se oglasite. Potrebno je da napravite svoj nalog, odnosno da se registrujete tako što ćete ostaviti svoje lične podatke i mejl adresu, podesiti lozinku, potvrditi tu mejl adresu čiju lozinku takođe morate da pamtite. Da, ovo nije neki veliki trud, ali čemu sve, ako želite da postavite mali oglas od svega nekoliko reči? Zašto biste morali da pamtite lozinku da biste kasnije obrisali taj oglas?

Ako i vama ovo teško pada, imamo dobre vesti za vas! Postoji oglasnik koji ne zahteva ostavljanje ličnih podataka, registraciju i pamćenje lozinki da biste postavili oglas. Sve što treba da imate je mobilni telefon koji može da pošalje običnu SMS poruku. Pogodili ste - telefon ne mora čak da bude ni smart!

Reč je o servisu smsoglasi.rs koji funkcioniše upravo onako kako se zove - oglasi se postavljaju SMS porukama i može da ih postavi čak i vaša baka koja se ne snalazi ni sa računarima, ni sa telefonima, a jedino što zna da uradi je da nazove i pošalje SMS poruku. Oglasi su većinom uslužnog karaktera, ali sajt sadrži i veliki broj oglasa na temu fitnesa, ishrane, zdravlja, itd.

  1. Kako se postavljaju mali SMS oglasi?

Postavljanje oglasa na servis smsoglasi.rs je prilično jednostavno, kao što smo već pomenuli. Potrebno je samo da ukucate ključnu reč OGL i tekst vašeg oglasa, a poželjno je da upišete i grad, radi preciznijeg razvrstavanja. Takvu poruku pošaljete na broj 5666 i opala! Oglas će kroz par sekundi pojaviti na sajtu smsoglasi.rs, a operateri će ga staviti u odgovarajuću kategoriju. Vašem oglasu će prilikom objavljivanja automatski biti dodeljen redni broj ili ID, koji ćete kasnije moći da koristite za još nekoliko opcija. Jedna od opcija je naglašavanje oglasa, kako bi bio vidljiviji, a to ćete učiniti na sledeći način. Poslaćete novu poruku sa ključnim rečima OGL NAGLASI i rednim brojem koji ste dobili. Nakon slanja poruke, vaš oglas će biti boldovan. Isto tako možete da obrišete oglas, slanjem poruke sa ključnim rečima OGL OBRISI i rednim brojem. Ako ne obrišete oglas, on na sajtu stoji 90 dana, nakon čega postaje neaktivan. Možete da ga obnovite slanjem poruke OGL OBNOVI i redni broj. Jednostavno, zar ne?

  1. Koliko košta postavljanje oglasa?

Servis SMS oglasi nije besplatan, ali će vas koštati manje od kafe u kafiću! Cena postavljanja oglasa razlikuje se u zavisnosti od vašeg operatera i iznosi: MTS - 63,60 dinara; Yettel - 63,99 dinara; A1 - 63,48 dinara.

Isto toliko koštaju i ostale opcije: naglašavanje, brisanje i obnavljanje oglasa.  Moramo da naglasimo da je cena ovih usluga jednokratna i naplaćuje se samo kada pošaljete poruku, što znači da nema mesečne pretplate i drugih skrivenih troškova kojih ne znate kako da se oslobodite.

  1. Da li je moguća zloupotreba i kako se ona sprečava?

Za razliku od drugih sajtova, gde prilikom registracije mogu da se unesu bilo čiji podaci, bilo kakav tekst oglasa koji može da naruši ugled drugog lica i prilikom čega se ne vrši nikakva provera, na servisu smsoglasi.rs to nije moguće. Prosto je, vi ne unosite nikakve podatke, a oglas se vezuje isključivo za broj telefona sa kog šaljete oglas. Nemoguće je staviti tuđi broj telefona, nego se prikazuje isključivo onaj sa kog ste poslali oglas.

Na ovaj način do zloupotrebe može da dođe samo ako neko od ukućana uzme vaš telefon ili ga izgubite, ali to je neka druga priča.




Srodni tekstovi:


O ovim ćevapima se priča…. Više o njima vam otkrivamo u tekstu.

Ćevapi su jedno od najpopularnijih jela u srpskoj kuhinji, a u Beogradu postoji veliki broj mesta na...

Detaljnije

Gde roditelji greše kada se deca boje stomatologa

Deca se plaše mraka i zubara - provereno i sigurno. Mraka se plaše iz različitih razlo...

Detaljnije

Cene stanova I šta utiče na njihovo formiranje na primeru prodaje stanova u Novom Sadu

Kada se u nekom momentu stvori takva klima na tržištu nekretnina da kupac ima osećaj da stano...

Detaljnije

Tipovi krunica za zube - koko izabrati odgovarajuću

Krunice za zube su u stvari navlake za zube, koje se stavljaju preko zuba da povrate veličinu i obli...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS