Dubinsko pranje tepiha cuva vase zdravlje


Ostalo Ostalo

Ako već muku mučite sa pranjem tepiha i ribanjem, onda je pravi trenutak da to prepustite profesionalcima. Mašine za dubinsko pranje ukloniće i najgore fleke, a vi ćete dobiti novi i čist tepih. Zahvaljujući modernim mašinama dubinskim pranjem se uklanjaju prljavština, fleke, grinje, bakterije i alergeni, sva prljavština koja se nakupila i koju nije moguće četkom i hemijskim sredstvima očistiti.

Danas se u tepih servisima koriste razni usisivači, centrifuge, tresači, paročistači i ekstracione mašine koje zahvaljujući pravilnom i ravnomernom pritisku uklanjaju svu nečistoću. Prednost moderne tehnologije je i u tome što pored pranja imaju i mogućnost sušenja tepiha odmah. Zato se danas mnogo odlučuju za dubinsko pranje tepiha i nameštaja jer će jedino tepih servis to uraditi kvalitetno.

Moderno doba, moderna tehnologija

Savremena tehnologija pruža mogućnost da se samo jednim provlačenjem tepiha pravi hiljadu udaraca koji tepih tresu i čiste. Takođe, mašine su automatizovane i same tačno određuju koliko hemijskog sredstva je potrebno za čišćenje, kao i za uklanjanje fleka, a prema vrsti materijala se prilagođavaju četke za pranje kako se ne bi oštetio tepih ili drugi nameštaj.

Takođe, neophodno je uskladiti pravilan pritisak i mekoću vlakana četke da bi se nameštaj pravilno oprao. I da, kao što smo već pomenuli, pored pranja postoji i opcija za sušenje nameštaja i tepiha, pa se nakon pranja komadi nameštaja ili tepih odlažu u posebnu komoru gde se suše. A vi samo dođete i pokupite stari, a vaš nameštaj postaje kao nov, a tepih dobija novi sjaj. Spisak tepih servisa možete pronaći na sajtu Mirandre.

Veliko prolećno spremanje stana

Eto, u ovom modernom vremenu sve je mnogo lakše. Više ni tepihe ne treba da iznosite i da tresete napolju, čak ni komšije ne morate da molite da vam pomažu, jer tehnologija danas sve radi umesto vas.

Kada je dom sređen i čist, ukućani se osećaju prijatnije i lepše. Proleće podseća na veliko spremanje i čišćenje stana, a ako je vreme za četke, džogere i hemikalije, onda kofu u ruke i zasucite rukave. Međutim, ovo proleće može da se razliku. Nema više potrebe da sve sami čistite i spremate. Možda je upravo sada pravi trenutak da pozovete tepih servis i na pranje odnesete tepihe i isflekane fotelje ili druge komade nameštaja.

Redovno pranje tepiha štiti zdravlje ukućana!

Kada ste poslednji put prali tepihe? Iako služe za ulepšavanje doma, tepisi su često i veliki skupljači prašine, prljavštine, bakterija i alergena. Čokolada, kafa, ostaci hrane, dlake, mrtve ćelije kože vašeg ljubimca i te kako se talože u tepisima.

Mnoge dame su se rešile tih problema i tepihe izbacile napolje, ali ako ipak volite ove dekorativne elemente u enterijeru, znajte da je redovno dubinsko ciscenje tepiha ključno za vaše zdravlje i zdravlje vaših ukućana. Makar jednom u toku godine odnesite tepih u servis kako bi ga stručni ljudi detaljno oprali i sredili. Dubinsko pranje će učiniti vaš tepih ponovo čistim i bezbenim za vaše zdravlje.

Ako imate vunene tepihe u domu, onda znajte da je njih najbolje nositi dva puta godišnje na pranje, jer su veoma zahtevni i u njima se posebno skuplja prljavština. Ali ne brinite, profesionalci imaju rešenje za vaš omiljeni tepih i budite sigurni dobićete ga nazad u jednom komadu.






Srodni tekstovi:


Xiaomi predstavio proširenu Mi 11 seriju na globalnoj mega premijeri

Predstavljeni Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 5G/Mi 11 Lite i Mi 11i uz Mi Smart Band 6 i Mi Smart Projector...

Detaljnije

Zbog čega bismo trebali prioritet dati kupovini domaćih proizvoda u odnosu na proizvode iz supermarketa?

Danas po supermarketima možete pronaći robu koja se uvozi iz najrazličitijih delova sveta, pa je sam...

Detaljnije

Tajne savršene harmonije: Šta čini lice neodoljivim?

Svaki ljudski izraz, svaka emocija i svaka namera ogledaju se kroz naše lice. Ova nepregledna...

Detaljnije

I veštačke zube je neophodno održavati, implante naročito

Opšte je poznata stvar da su zubni implanti nešto što na najbolji način zamenju...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS