Pratite nas: Facebook Twitter RSS

Rečnik pojmova

Lista stručnih pojmova
 
Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2013. godinu Piše: CentarZdravlja.rs Objavljeno: 06.12.2012. | Posljednja izmjena: 07.12.2012.


Bik

Ove godine se preklapaju dobrota i odlučnost. Pronalazite novu energiju za stvaranje i bićete inovativni. Bikovi i dalje uživaju povoljan uticaj planeta. Moraćete da pronađete novi pristup prema životu i karijeri. Venera i dalje ima pozitivan uticaj na one koji požele dodatno učvrstiti odnose. Zdravlje će biti dobro, ali može doći do nedostatka energije u prvoj polovini godine.

Predviđanje za 2013. godinu možemo opisati kao šarenu vrećicu sreće i razočaranja. Uz kreativnost, koja će biti prioritet ove godine, Bikovi mogu očekivati velike ideje. Uz uticaj Urana, Jupitera i Plutona verovatno ćete živeti dosta lagodno.

Očekujte promenu na bolje i na poslovnom planu. U stvari, bićete dosta zauzeti poslovnim zadacima što će vam otvoriti dosad neviđene mogućnosti. Nepredviđeni društveni događaji i konfuzija mogu omesti vašu rutinu. Zabava i dobar provod su zapisani u zvezdama, a to će sigurno ublažiti neke poslovne zapreke. Godinu započinjete određivanjem prioriteta i obavljanjem posla na vreme, kako ne biste propustili nešto presudno.

Svakodnevna rutina će vas pomalo iscrpiti. Ako osetite nezadovoljstvo zbog obavljanja svakodnevnih poslova, odvojite malo vremena kako bi isplanirali odmor. Osetićete želju za preseljenjem i želećete posetiti mesta na kojima nikada niste bili. Ako naiđete na neku jedinstvenu priliku, na poslovnom ili privatnom području, iskoristite ju bez dvoumljenja.

Osećate potrebu da učini ono što vam srce nalaže. Planovi se mogu menjati zbog drugih. Ako ne želite da budete deo događanja na privatnom ili poslovnom planu, znat ćete se izboriti za sebe. Ako vam to ne pođe za rukom, negativno će uticati na vaše raspoloženje. Nećete dugo očajavati i novoj se situaciji prilagođavate sa lakoćom.

Društveni život će biti zadovoljavajući. Događaji u susedstvu mogu pomoći u stvaranju vrednih kontakata i upoznavanju zanimljivih ljudi. Uspostavićete kontrolu nad privatnim i poslovnim delom životom. Postižete savršenu ravnotežu između uživanja i rada.

Posao

Kreativnost je vaša najveća prednost na radnom mestu. Pod impulsima Jupitera dolazite do novih ideja koje vam obezbeđuju prosperitetnu budućnost. Priznanje na radnom mestu stiže početkom februara. Poslovni problemi koji uključuju potpisivanje ugovora i sporazuma biće dovršeni sa lakoćom. Pre ulaska u bilo kakvo partnerstvo pobrinite se da to dobro raspravite sa nadređenima. Izbegavajte tračeve na radnom mestu jer to može dovesti do nepredviđenih problema. Ako radite na mestu gde je jezička barijera veliki problem, pripazite na nesporazume bilo koje vrste. Bit će situacija koje će vas izložiti posebnim pritiscima na poslu. Budite iskreni i potrudite se postići dogovor koji će odgovarati obema stranama. Šanse za unapređenje su velike, posebno tokom maja.

Avgust neće biti povoljan mjesec jer vas čeka puno razočaranja i frustracija na radnom mestu. Šetnja posle ručka može pomoći da postignete emocionalnu i telesnu ravnotežu. Tačnije, redovno vežbanje umiruje vaša čula i vraća normalan ritam života.

Finansijski problemi će se vrlo verovatno pojaviti, ali možete ih rešiti ako zgrabite profitabilan poslovni dogovor. Obratite pažnju na finansijske detalje, posebno tokom sredine godine. Ako planirate kupovinu nekretnina, najbolje rezultate postižete u julu.

Ljubav

Ljudi koji traže pravu ljubav smatraće vas idealnim partnerom. One koji su u potrazi za zabavom i površnim odnosima očekuju brojna iznenađenja. Vaše strpljenje će uskoro biti nagrađeno. Zategnuti odnosi će se promeniti na bolje.

Nova romansa može se pojaviti negdje oko juli Mladi Bikovi koji planiraju osnovati porodicu mogu očekivati dobre vesti. Pojaviće se nesporazumi koji proizlaze iz jednostavnih pitanja. Umesto da razmišljate o razvodu ili prekidu veze, vežbajte toleranciju i preispitajte svoju odluku. Uz malo strpljenja as vaše strane, porodični odnosi se u decembru menjaju na bolje.

Uticaj Venere vas umiruje i podstiče da se uskladite sa partnerom. Spoljne okolnosti podstiču na saosećanje i pažnju. Pre donošenja bilo kakvih odluka dobro razmotrite situaciju. Vrlo često radi se o tome da ste stekli pogrešan utisak o nekoj situaciji. Ne dopustite da vaše frustracije rastu pre nego ih uspete pretočiti u reči. Nemojte dopustiti agresivnim rečima da prevladaju, pogotovo na kraju godine.

Zdravlje

Od marta imate više energije. Nemojte zanemariti uticaj osoba koje na vas deluju pozitivno i uravnotežuju vaš, ponekad preterani, temperament.

Bikovi koji razmišljaju o dijeti mogli bi biti nadahnuti novim prehrambenim planovima. Budite oprezni kod unosa namirnica, a ako je potrebno, uzimajte i multivitamine. Prejedanje je strogo zabranjeno jer može negativno uticati na probavu. Problemi sa probavom verovatno nastaju zbog promena u ishrani.

Posetite naturopata koji će vam pomoći da povrati dobro zdravlje. Pokušajte svaki dan meditira najmanje 30 minuta.Više o temi: seks, brak, veze, horoskop