Pratite nas: Facebook Twitter RSS
 
Još dva dana do 12. Dečjeg sajma!

25.09.2013.

Sponzorirani članak

Još dva dana do 12. Dečjeg sajma!

Još dva dana do početka najvećeg dečjeg sajam u regionu!


Još dva dana dele nas do početka najvećeg dečjeg sajma u regionu koji se i ove godine održava u prestižnoj Zagreb Areni pod počasnim pokroviteljstvom Grada Zagreba.

U tri dana trajanja kroz program 12. Dečjeg sajma predstaviti će se škole, vrtići, sportske i plesne grupe sa preko hiljadu dece učesnika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Pregršt noviteta, zabave i takmičenja, tradicionalni projekti poput socijalizacije dece sa javnim službama, edukativne radionice te mini koncert Bojana Jambrošića u subotu u 11:00 časova samo su deo iz ovogodišnjeg bogatog programa.

Spektakl, spektakl, spektakl i to Štrumpfastičan! Štrumpf groznica zatresla je i Dečji sajam koji će ugostiti Štrumpf selo u kojemu će mališane dočekati mnoga iznenađenja, a neka od njih priprema čarobnjak Gargamel lično. Njegove čarolije na programu su u subotu i nedelju u 11:30.

Generalni sponzor Dečijeg sajma HiPP organizuje trke na biciklima GURALICA u subotu i nedelju u 11:00 i 16:00 časova. Učestvovati mogu svi mališani u dobi od 3 do pet godina, a prijave učesnika se primaju na broj telefona 0800/31-31-33 ili na www.hipp.hr / savjetovaliste .

Dugogodišnja akcija kojom se promoviše ljubav i roditeljstvo u organizaciji udruženja Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma, održaće se pod sloganom "Moja porodica-srećna porodica" i to tradicionalno uz podršku velikog broja poznatih roditelja i njihove dece na čelu sa novim ovogodišnjim ambasadorom sajma Joškom Čagalj Jolom.

Dečji sajam ima kao i svake godine humanitarnu notu. Ovogodišnja akcija ide u korist štićenika Kuće ljubavi, koja deluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

12. Dečji sajam se otvara u petak 27/9. u 14:00 časova! Radno vreme sajma u subotu i nedjelju je od 09:30 časova do 20:00 časova, a ulaz je SLOBODAN!

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na našoj veb stranici www.djecjisajam.com .


Više o temi: roditelji, dete