Dubinsko pranje tepiha cuva vase zdravlje


Ostalo Ostalo

Ako već muku mučite sa pranjem tepiha i ribanjem, onda je pravi trenutak da to prepustite profesionalcima. Mašine za dubinsko pranje ukloniće i najgore fleke, a vi ćete dobiti novi i čist tepih. Zahvaljujući modernim mašinama dubinskim pranjem se uklanjaju prljavština, fleke, grinje, bakterije i alergeni, sva prljavština koja se nakupila i koju nije moguće četkom i hemijskim sredstvima očistiti.

Danas se u tepih servisima koriste razni usisivači, centrifuge, tresači, paročistači i ekstracione mašine koje zahvaljujući pravilnom i ravnomernom pritisku uklanjaju svu nečistoću. Prednost moderne tehnologije je i u tome što pored pranja imaju i mogućnost sušenja tepiha odmah. Zato se danas mnogo odlučuju za dubinsko pranje tepiha i nameštaja jer će jedino tepih servis to uraditi kvalitetno.

Moderno doba, moderna tehnologija

Savremena tehnologija pruža mogućnost da se samo jednim provlačenjem tepiha pravi hiljadu udaraca koji tepih tresu i čiste. Takođe, mašine su automatizovane i same tačno određuju koliko hemijskog sredstva je potrebno za čišćenje, kao i za uklanjanje fleka, a prema vrsti materijala se prilagođavaju četke za pranje kako se ne bi oštetio tepih ili drugi nameštaj.

Takođe, neophodno je uskladiti pravilan pritisak i mekoću vlakana četke da bi se nameštaj pravilno oprao. I da, kao što smo već pomenuli, pored pranja postoji i opcija za sušenje nameštaja i tepiha, pa se nakon pranja komadi nameštaja ili tepih odlažu u posebnu komoru gde se suše. A vi samo dođete i pokupite stari, a vaš nameštaj postaje kao nov, a tepih dobija novi sjaj. Spisak tepih servisa možete pronaći na sajtu Mirandre.

Veliko prolećno spremanje stana

Eto, u ovom modernom vremenu sve je mnogo lakše. Više ni tepihe ne treba da iznosite i da tresete napolju, čak ni komšije ne morate da molite da vam pomažu, jer tehnologija danas sve radi umesto vas.

Kada je dom sređen i čist, ukućani se osećaju prijatnije i lepše. Proleće podseća na veliko spremanje i čišćenje stana, a ako je vreme za četke, džogere i hemikalije, onda kofu u ruke i zasucite rukave. Međutim, ovo proleće može da se razliku. Nema više potrebe da sve sami čistite i spremate. Možda je upravo sada pravi trenutak da pozovete tepih servis i na pranje odnesete tepihe i isflekane fotelje ili druge komade nameštaja.

Redovno pranje tepiha štiti zdravlje ukućana!

Kada ste poslednji put prali tepihe? Iako služe za ulepšavanje doma, tepisi su često i veliki skupljači prašine, prljavštine, bakterija i alergena. Čokolada, kafa, ostaci hrane, dlake, mrtve ćelije kože vašeg ljubimca i te kako se talože u tepisima.

Mnoge dame su se rešile tih problema i tepihe izbacile napolje, ali ako ipak volite ove dekorativne elemente u enterijeru, znajte da je redovno pranje ključno za vaše zdravlje i zdravlje vaših ukućana. Makar jednom u toku godine odnesite tepih u servis kako bi ga stručni ljudi detaljno oprali i sredili. Dubinsko pranje će učiniti vaš tepih ponovo čistim i bezbenim za vaše zdravlje.

Ako imate vunene tepihe u domu, onda znajte da je njih najbolje nositi dva puta godišnje na pranje, jer su veoma zahtevni i u njima se posebno skuplja prljavština. Ali ne brinite, profesionalci imaju rešenje za vaš omiljeni tepih i budite sigurni dobićete ga nazad u jednom komadu.


Srodni tekstovi:


Ko je dobar kandidat za zatezanje očnih kapaka?

Zatezanje očnih kapaka ili stručno blefaroplastika može biti naćin da se prevaziđu samo estetske pro...

Detaljnije

Da li se može smršati uz pomoć mača čaja?

Kada želimo da smršamo i da regulišemo svoju kilažu i kada želimo da to ostane trajno,...

Detaljnije

Problem sa vidom nije izgovor za neuspeh. Oni su postali legende iako su imali problem sa vidom

Sportske legende bore se sa različitim okolnostima i iskušenjima. Od njih se očekuje velika d...

Detaljnije

Kako do zdrave i zategnute kože?

Starenje je prirodan proces, a prvi znaci obično se pojavljuju već oko dvadesetpete godine života. G...

Detaljnije
Copyright © 2018 Centar Zdravlja. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS